Kitchen Catering Services

Οι γεύσεις δημιουργούν συναισθήματα και συνοδεύουν τις αναμνήσεις μας.

Το εκλεκτό φαγητό αποτελεί κεντρικό σημείο σε κάθε εκδήλωση και αυτό, μεταξύ άλλων, την κάνει αξέχαστη.

Στην κουζίνα του κτήματος, η ομάδα των in-house chefs, έχοντας στη διάθεσή της εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αντλώντας έμπνευση από τη σύγχρονη γαστρονομία με συνακόλουθο σεβασμό στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, πειραματίζεται και δημιουργεί συνεχώς, μετατρέποντας φρέσκα υλικά της ελληνικής γης και τοπικά προϊόντα σε ευφάνταστες γευστικές προτάσεις που ικανοποιούν τους λάτρεις του κλασικού ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Οι υπηρεσίες catering του Κτήματος Ελιά & Θάλασσα προσφέρονται σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού επιλέξετε για κάθε είδους εκδήλωση. Επιλέξτε  το μενού της αρεσκείας σας για τη γαμήλια δεξίωση, τον αρραβώνα, μία γιορτή, το οικογενειακό γεύμα, το παιδικό πάρτι, το κάλεσμα των φίλων και εμείς σας το παρέχουμε με ασφαλή μεταφορά (HACCP) στον χώρο που θα επιλέξετε.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για έξτρα υπηρεσίες και rentals διασφαλίζοντας μία επιτυχημένη διοργάνωση και μετατρέποντας τον δικό σας χώρο σε ένα μοναδικό σκηνικό εφάμιλλο της μοναδικής εκδήλωσή σας.

Food Concepts

Cocktail reception

Μια minimal αλλά και εναλλακτική πρόταση μενού, είναι αυτή του cocktail finger food. Αυτό το είδος περιλαμβάνει πληθώρα bite size εδεσμάτων ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να τα δοκιμάσουν όλα ανάλογα με τις γευστικές τους προτιμήσεις. Επιλέξτε ανάμεσα σε mini τάρτες, bruscetta, mini burger, canapé, mini bao buns με λαχταριστές γεμίσεις, ακόμα και sushi. Ο κατάλογος μας με finger food είναι μακρύς….
Ζητήστε να σας ενημερώσουμε για τα μοναδικά signature cocktails μας

Street food

Το εξαιρετικά αγαπημένο Street Food είναι το απόλυτο trend της εποχής. Η ευελιξία του είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνουν τόσο δημοφιλές καθώς μπορεί να προσαρμοστεί θεματικά με βάση το ethnic στοιχείο, αποτελώντας παράλληλα αγαπημένη πρόταση είτε για καλοκαιρινά είτε για χειμερινά events. Από burgers, μεξικάνικα tacos  και falafel μέχρι και παραδοσιακά σουβλάκια δημιουργούμε το ιδανικό food  live station για εσάς. Το street food αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για μια  πιο εκκεντρική εκδήλωση.

Buffet style

Αν θέλετε το μενού της εκδήλωσης σας να ποικίλει σε γεύσεις, ιδανικό για εσάς είναι ένα buffet menu το οποίο προτείνεται σε όσους θέλουν να έχουν διάφορες επιλογές στο πιάτο τους. Τo buffet μενού περιλαμβάνει φρέσκες σαλάτες, plateau τυριών, ποικιλία ορεκτικών και κυρίως πιάτων. Σας προτείνουμε να αναβαθμίσετε το μενού σας εμπλουτίζοντάς το με εντυπωσιακές επιλογές από food stations και live cooking όπου ο chef, παρουσία των καλεσμένων, παράγει τις γευστικές δημιουργίες του.

Plated dinner

Μια πιο κλασσική αλλά και εκλεπτυσμένη πρόταση είναι αυτή του σερβιριζόμενου μενού. Η πρόταση αυτή αφορά εκείνους που θέλουν να έχουν ξεκάθαρες γεύσεις στο πιάτο τους.
Οι διαφορετικές επιλογές ανάμεσα στα μενού μας δεν θα σας αφήσουν καθόλου αδιάφορους, καθώς ποικίλουν σε είδη κρεάτων, ψαριών αλλά και τεχνικής. 

Brunch menu

Το brunch menu έρχεται ολοένα και περισσότερο στο προσκήνιο ειδικά για πρωινές και μεσημεριανές εκδηλώσεις. Αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα για εκείνους που θέλουν μια πρωτότυπη επιλογή στο μενού της εκδήλωσης τους. Στο brunch menu θα βρείτε διαφορές παρασκευές αυγών, (όπως poche, scrambled, αυγοφέτες κ.λ.π),φρέσκα φρούτα και χυμούς, καθώς και διάφορα αρτοπαρασκευάσματα ( όπως αλμυρά και γλυκά maffins, κέικ, cupcakes κ.λ.π). Επιλέξτε οπωσδήποτε ένα live food cart με pancakes, λουκουμάδες ή ομελέτες ώστε να εντυπωσιάζετε ακόμη περισσότερο τους καλεσμένους σας.

Family style

Ένα οικογενειακό γεύμα, ακριβώς όπως ακούγεται. Όλοι κάθονται καθώς μεγάλες πιατέλες με φαγητό περνούν γύρω από το τραπέζι, ακριβώς όπως μπορείτε να κάνετε με την οικογένειά σας στο σπίτι. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε η δεξίωσή σας να έχει ένα λιγότερο επίσημο χαρακτήρα.

Ας οργανώσουμε την εκδήλωση σας

    Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο(*) είναι υποχρεωτικά.