Η δεξίωση του γάμου είναι η τελευταία «πινελιά» που θα κάνει την ωραιότερη μέρα της ζωής σας αξέχαστη τόσο για εσάς, όσο και για τους καλεσμένους σας. Μια μέρα γεμάτη συναισθήματα, γεύσεις και αρώματα.

Η απόλυτη επιτυχία αυτής της μέρας αποτελεί μια πρόκληση για εμάς. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να είναι άψογα οργανωμένη από την πρώτη έως την τελευταία της λεπτομέρεια.

Το σωστό μέρος, το ιδανικό μενού, ο κομψός σχεδιασμός της εκδήλωσης και η δυνατότητα διαρκούς επικοινωνίας με τους διοργανωτές είναι η δική μας προσέγγιση για να εξασφαλίσουν την ιδιαίτερη αυτή μέρα, με κάθε φορά διαφορετικό τρόπο.

Ξεκινάμε από εσάς, τις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες, περιορισμούς και οικονομικές δυνατότητες, σχεδιάζοντας ξεχωριστά τη δική σας μοναδική μέρα.

Ο chef και η ομάδα του  θα αναλάβουν να δημιουργήσουν ένα μενού εμπνευσμένο από τις δικές σας προτιμήσεις, προσφέροντας σε εσάς και στους καλεσμένους σας την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

Οι άνθρωποι του Ελιά & Θάλασσα είμαστε έμπειροι επαγγελματίες με πάθος για την τελειότητα και πίστη στη δύναμη της ομάδας.

Ανυπομονούμε να κάνουμε τον γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα!

Ας οργανώσουμε την εκδήλωση σας

    Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο(*) είναι υποχρεωτικά.